Information

Onze visie

ONZE VISIE

Het is een eeuwenoude traditie dat ouderen hun kennis doorgeven aan de kinderen. Onze kinderen bepalen de toekomst van morgen. De basis voor een zelfstandig bestaan wordt hier gelegd, vanaf de eerste stap op de schoolvloer tot het verlaten van de school. Een groots raderwerk van onderwijsvormen zorgt ervoor dat onze kinderen hun plaatsje vinden in de maatschappij.

De “Pimpernel” maakt hier een deel van uit. Wij, het volledig pedagogisch, administratief en onderhoudsteam, willen graag ons steentje bijdragen tot de vorming van uw kind. Onze kennis , die we op onze beurt ook hebben gekregen, willen we graag aanwenden om kwaliteitsvol onderwijs aan te bieden. Een school waar elke leerling telt  ( in de meest ruime zin van het woord ).

Een beeld zegt veel meer dan woorden. De roodbruine kleur in ons logo is de kleur van de grote en de kleine pimpernel.  De krullen in de letters staan symbolisch voor de speelsheid en het creatieve van de kinderen. De rups staat voor onze kleuters die zich ontwikkelen tot een vlinder en waar wij als begeleiders een begeleidende rol hebben.  De vlinder staat symbolisch voor onze lagere schoolkinderen. Zij ontpoppen zich als echte vlinders die na zes jaar de grote wereld invliegen.  Op de i staat geen punt maar de pimpernelbloem die in de natuurgeneeskunde zeer waardevol is.  Zo willen we zeer waardevolle levenswijsheid meegeven met onze leerlingen. Als een punt op de i.

In onze school krijgen alle kinderen gelijke kansen. Met de middelen die wij ter beschikking krijgen, beloven we jullie een school op maat van uw kind. Iedereen telt mee!

Wij, het personeel, gaan een engagement aan om uw kind op een degelijke en efficiënte manier onderwijs te verschaffen.

De gedrevenheid en het hart van alle betrokken mensen staan garant voor een kindvriendelijke school, daar waar het goed te vertoeven is!

 

Viviane Hoppenbrouwers

Directeur

Spiltstraat 274, 1980  Zemst-Laar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.